Samenbeleving

Op het erf van Landgoed Groot Hennekeler staan enkele gerestaureerde en herbouwde schuren, waar verschillende maatschappelijke instellingen zorg bieden. Het statige voorhuis fungeert als kantoor en gedeeltelijk als woning. We stellen hieronder graag de samenwerkende partners die zich op Groot Hennekeler bevinden voor. De Samenbeleving is een kleine inclusieve wereld waar kinderen, jongeren en ouderen van 0-100 jaar een plekje van rust en steun vinden. Samenwerken en -leven met elkaar in combinatie met dieren en een natuurlijke omgeving zijn daarbij leidraad.

Kinderopvang
en meer

Bzzzonder gelooft in een inclusieve wereld waarin iedereen welkom is. Op de kinderopvang betekent dit, dat kinderen met en zonder zorgvraag gewoon samen worden opgevangen. Er wordt gedacht in mogelijkheden en gekeken naar wat ieder kind persoonlijk nodig heeft om zich prettig, thuis en gezien te voelen. Bzzzonder gelooft in de kracht van samen opgroeien; van elkaar leren, elkaar helpen, verschillen omarmen en naar elkaar omzien.

Peuterdagcentrum
De Bloementuin

De Bloementuin biedt observatie en behandeling aan kinderen tussen de 0 en 5 jaar oud. De kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand, vaak gecombineerd met een stoornis in het autismespectrum en soms gedragsproblemen.

Bevebo
Beheermaatschappij

Groot Hennekeler schittert met hernieuwde pracht voor de komende decennia. De ontwikkelaar achter deze transformatie is Bevebo uit Nijkerk dat het landgoed nieuw leven heeft ingeblazen en er een stralende toekomst voor heeft gecreƫerd. Bevebo heeft haar kantoor gevestigd op het landgoed, wat zorgt voor een nauwe betrokkenheid met deze bijzondere locatie.