Vriend van Landgoed

Groot Hennekeler!

Ook ú kunt gebruik maken van ons terrein met bijbehorende faciliteiten, maar als Vriend van Landgoed Groot Hennekeler! U wordt Vriend van het Landgoed  en met uw jaarlijkse bijdrage ondersteunt u onze missie “Natuurlijk, voor elkaar”

Natuurlijk voor elkaar!

Deze missie is verwoord onder hoodstuk “Over Ons”. Uw bijdrage helpt en ondersteunt. Tevens zorgt u er met uw bijdrage voor dat ook kleinere, minder draagkrachtige maatschappelijke (zorg)instellingen gratis gebruik mogen maken van ons terrein en faciliteiten. Wij zoeken die voor u, maar vanzelfsprekend mag u zelf ook een partij aandragen.

Hoe wordt u vriend van het landgoed?

Wij vragen een jaarlijkse bijdrage van € 500 per dagdeel dat u gebruik van ons terrein met faciliteiten wilt maken. Wij overleggen met u hoe u daar invulling aan wilt geven.

  • Een sfeervolle en functionele ruimte om elkaar te ontmoeten en te ontspannen.
  • Een uitgebreid en gevarieerd terrein om samen activiteiten te ontplooien.
  • Flexibele opties voor catering, aankleding en invulling van de gelegenheid in overleg met onze coördinator ter plekke.
  • Uw bijdrage van € 500,00 per dagdeel ter ondersteuning en ontwikkeling van SLGH (inclusief kansen voor anderen).

Dankzij jouw bijdrage kunnen we ook minder draagkrachtige instellingen, organisaties, of stichtingen dezelfde kansen bieden op ons terrein. Je kunt zelf een maatschappelijk- of zorggeoriënteerde partij aandragen, of wij helpen je er een te vinden.

Klaar om een vriend van Stichting Landgoed Groot Hennekeler te worden?

Kom met ons in contact.

Naam
Ik zou graag in contact willen komen