Het Landgoed

De boerderij stamt vermoedelijk al uit de tiende eeuw bestaande uit houten palen met een rieten dak. Door de eeuwen heen zijn er veel waardevolle aanpassingen geweest. De insteek van de grootschalige renovatie was dan ook om alles zoveel mogelijk in de oorspronkelijke staat te behouden. En dat is gelukt! Met veel liefde, geduld en buitengewoon vakmanschap zijn o.a. de eeuwenoude tegels, plafondbalken en bouwstenen allemaal hergebruikt. Alle plekken op het landgoed ademen niet alleen de sfeer van vroeger, maar voldoen ook helemaal aan de eisen van nu. En nu? Voegen we samen met de huidige bewoners nieuwe geschiedenis toe teĀ  aan de al zo rijke historie van Landgoed Groot Hennekeler.

Natuurlijk voor elkaar!

Een plek met een maatschappelijk karakter waar zorg is voor elkaar. Een terrein waar kinderen, jongeren en ouderen in een veilige omgeving, door belevingsgerichte activiteiten van elkaar leren, elkaar aanvullen en versterken. Gericht op zingeving, gezond (voor)leven en verhoging van de kwaliteit van leven met natuur en dieren als belangrijke verbindende factor. We proberen samen te leven naar de kernwaarden:

  • Hoofd: Kennis delen en voorleven vanuit een gezonde voeding en levensstijl.
  • Hart: Coaching, zingeving binnen een geborgen en veilig gevoel.
  • Handen: Samenwerken in een natuurlijke positieve omgeving

Een ieder die dezelfde waarden nastreeft is welkom om met ons in gesprek te gaan. Neem contact met ons op via het contactformulier.

Waar kunnen we u mee helpen?

Naam