Uniek vergaderen op Landgoed

Groot Hennekeler

Op Landgoed Groot Hennekeler bieden we een exclusieve vergaderruimte in de opkamer van ons historische landhuis aan. Vergader in stijl en laat de rijke geschiedenis van ons landgoed uw bijeenkomst verrijken. Verken onze prachtige omgeving tijdens een ontspannende wandeling.

Vergaderen met Comfort en Gemak

Bij Landgoed Groot Hennekeler zorgen we ervoor dat uw vergadering vlekkeloos verloopt, met moderne faciliteiten.

Faciliteiten:

  • Ruimtes geschikt voor 1 tot 12 personen, bestaande uit twee boven elkaar liggende ruimtes.
  • Een groot presentatiescherm waarmee u uw presentaties en ideeën overtuigend kunt presenteren.
  • Direct voor de deur parkeren voor ultiem gemak.
  • Nabijheid van het openbaar vervoer, met haltes op slechts een steenworp afstand.
  • Catering op Maat: Geniet van een op maat gemaakte lunch, volledig afgestemd op uw wensen en behoeften. De kosten variëren tussen €15 en €25 per persoon en kunnen in overleg worden samengesteld.
  • Eigen consumpties toegestaan.

Tarieven:

Voor een dagdeel in onze exclusieve vergaderruimte betaalt u slechts €350,00 en €550,00 voor een hele dag. Dit tarief is inclusief koffie, thee en wat lekkers, exclusief btw.

Uw Bijdrage, Onze Missie:

Niet alleen bieden we een unieke vergaderlocatie, maar uw bijdrage komt ook ten goede aan de Stichting Landgoed Groot Hennekeler. Door voor onze ruimte te kiezen, draagt u bij aan het behoud en de ontwikkeling van dit prachtige landgoed en de verwezenlijking van onze missie.

Kies voor een vergadering met stijl en betekenis bij Landgoed Groot Hennekeler. Kom in contact om uw reserveringsaanvraag te bespreken en samen te werken aan een geslaagde dag.

Reserveringsaanvraag

Naam
DD slash MM slash JJJJ