Kindercentrum Bzzzonder

Bzzzonder gelooft in een inclusieve wereld waarin iedereen welkom is. Op de kinderopvang betekent dit, dat kinderen met en zonder zorgvraag gewoon samen worden opgevangen. Er wordt gedacht in mogelijkheden en gekeken naar wat ieder kind persoonlijk nodig heeft om zich prettig, thuis en gezien te voelen. Bzzzonder gelooft in de kracht van samen opgroeien; van elkaar leren, elkaar helpen, verschillen omarmen en naar elkaar omzien.

Bzzzonder Bloemendal

Op het landgoed vind je naast het monumentale herenhuis de deel. Deze ruimte is volledig gerenoveerd voor de opvang van Bzzzonder. Bij de renovatie zijn zoveel mogelijk authentieke elementen en onderdelen bewaard gebleven, zoals: de oorspronkelijke staldeuren, de kleine stalraampjes, het rieten dak, de robuuste houten plafondbalken en je vindt er zelfs nog het knechtenhok waarin de knechten vroeger hun dutjes deden! Binnen is het knus en huiselijk ingericht en buiten ligt er een wereld vol avontuur aan hun voeten. Bomen om in te klimmen, dieren om mee te knuffelen en tal van speelhoekjes- en veldjes om kriebelbeestjes te zoeken, zandtaarten te bakken en parfum van de lekkerst ruikende bloemblaadjes te fabriceren.

Kinderdagverblijf

Het kinderdagverblijf (kdv) is er voor kinderen van nul tot vier jaar. Het oude bekende ‘rust en regelmaat’ speelt hier een grote rol omdat dit nu eenmaal allerbelangrijkste is voor een kindje om zich veilig te voelen en tot ontwikkeling te komen. In nauw contact met ouders wordt zoveel mogelijk hetzelfde ritme als thuis aangehouden. In de dreumes- en peuterfase wordt er steeds meer aan activiteiten ondernomen, zodat kinderen spelenderwijs tot ontwikkeling komen. Van samen op de buik liggend een trainrails bouwen tot lezen, zingen, verstoppen, zakdoeken leggen en de natuur in trekken om de weide wereld te ontdekken.

Buitenschoolse opvang

Kinderen van vier tot twaalf jaar oud, worden na schooltijd op de buitenschoolse opvang ontvangen. Daar aangekomen start de middag altijd eerst met een potje chillen, er is per slot van rekening hard gewerkt op school! Er wordt wat gegeten, gedronken, gelachen en geluisterd. Daarna starten de activiteiten. De dieren verzorgen, voetballen in de tuin, met een grasspriet tussen je tanden door de veldjes banjeren, verse komkommers uit de moestuin plukken, potje Rummikub, tekenen of voor wie meer behoefte heeft aan nog een beetje verder chillen; boekjes lezen op de plofkussens!

Groene Kinderopvang

Als er één plek is waar Groene Kinderopvang thuishoort, dan is het wel hier. Groot Hennnekeler ademt groen! Omgeven door weilanden, moestuin, eeuwenoude wilgen, dieren en grasveldjes is dit natuurlijk the place to bee als het gaat om zoveel mogelijk buitenspelen, beleven en ontdekken.

Meer info en aanmelden

Meer informatie over Bzzzonder en het aanmelden van je kroost, vind je door op onderstaande knop te klikken.

Werken bij Bzzzonder Bloemendal

Klinkt deze spiksplinternieuwe, en tegelijkertijd oeroude, stek jou als muziek in de oren en zou je hier graag je werkdagen doorbrengen? Neem dan een kijkje op de website werkenbijbzzzonder.nl om te kijken of er momenteel een vacature is die bij je past.